Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. - Επιστολή διαμαρτυρίας για τις εκλογές της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά
ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666   
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]
ΠΡΟΣ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Θεσσαλονίκη 19/12/2012

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
2) ΜΕΛΗ Δ.Σ. Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
3) ΜΜΕ
 
Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. στη συνεδρίαση της 19/12/2012 ασχολήθηκε με τα αποτελέσματα των εκλογών που έγιναν στις 9/12/2012 στην Αθήνα για ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και των αντιπροσώπων στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε ότι τα αποτελέσματα για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν αρνητικά για την Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. διότι μετά από 18 χρόνια συνεχούς συμμετοχής στο Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και την ανάδειξη δύο Προέδρων, η Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.. για την επόμενη τριετία δεν θα εκπροσωπείται σ’ αυτό λόγω της μη εκλογής των δύο υποψηφίων αντιπροσώπων της.

Η μη εκλογή αυτή οφείλεται κυρίως στις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις που ακολούθησε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. Α. Πανίδης συνεπικουρούμενος από τους Β. Καμπάνη, Ν. Πατέλη και Κ. Κων/νίδη, μοιράζοντας πριν την ψηφοφορία χαρτάκια και στέλνοντας SMS στους ψηφοφόρους αντιπροσώπους των Ενώσεων με τέτοιο έντεχνο τρόπο σταυροδοσίας και την προτροπή για σκληρή γραμμή με σκοπό να μην εκλεγεί κανείς αντιπρόσωπος από την Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. στο Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., στόχο που πέτυχαν απόλυτα. Την ίδια μέθοδο ακολούθησαν και στους αντιπροσώπους της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς δεν τους βγήκε γιατί εκλέχθηκαν και οι 12 που έβαλαν υποψηφιότητα (μεταξύ αυτών και 3 από Θεσσαλονίκη εκ των οποίων οι δύο προτελευταίοι 10ος και 11ος ).

Η μεθοδολογία αυτή είναι απαράδεκτη, αντιδημοκρατική, αντισυναδελφική και αντιδεοντολογική την οποία καταδικάζουμε. Δεν πρέπει να ξαναεπαναληφθεί σε εκλογές. Μας προσβάλει ως προσωπικότητες και επιστήμονες.

Επίσης καταγγέλλουμε τους Α. Πανίδη, Β. Καμπάνη, Ν. Πατέλη και Κ. Κων/νίδη για το μένος και την εμπάθεια που τρέφουν για την Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. και την δραστηριότητα που αναπτύσσει  η Ένωση μας για να λύνει προβλήματα του Κλάδου των Λογιστών-Φοροτεχνικών, συμπεριφορά που έχουν δείξει όχι μόνο σ’ αυτές τις εκλογές, αλλά και στις εκλογές του Δεκεμβρίου 2011 στο Οικονομικό Επιμελητήριο, που είχε ως αποτέλεσμα και τότε με τις ίδιες μεθοδεύσεις σταυροδοσίας, να μην εκλεγεί από την Θεσσαλονίκη αντιπρόσωπος στη ΣτΑ με την παράταξη της Π.Ο.Φ.Ε.-Ε. Παρόλα αυτά σε ένδειξη καλής θέλησης και βάζοντας πάνω απ’ όλα το καλό και την ενότητα της ΠΟΦΕΕ , προσπεράσαμε τις παραπάνω ενέργειες και συνεργαστήκαμε μαζί τους,  με καλή πίστη και πνεύμα συναδελφικότητας. Δυστυχώς όμως η ίδια αντισυναδελφική συμπεριφορά επαναλήφθηκε. 

Και επειδή «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.» η ομάδα αυτή των τεσσάρων «4», έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο μέχρι να μας αποδείξουν για το αντίθετο, και η συνεργασία μαζί τους είναι δυσχερής διότι έχουν πλέον διαρρηχθεί οι σχέσεις μας.

Εμείς ως Δ.Σ. θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για το καλό του Κλάδου με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. τους οποίους συγχαίρουμε για την εκλογή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και φυσικά με όλες τις Ενώσεις με σκοπό να δημιουργηθεί ένα νέο ενωτικό ρεύμα που θα αλλάξει τις νοοτροπίες αυτές και θα δώσει νέα προοπτική και ελπίδα στους συναδέλφους Λογιστές-Φοροτεχνικούς σ’ ένα νέο περιβάλλον σύγχρονο και δημοκρατικό. 


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΟΒΕΛΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης